Inställningar - sidor

När du valt att redigera en sida visas 3 knappar uppe till höger. För att hantera sidinställningar klicka på knappen "Inställningar". Observera att om det finns en röd ruta med en siffra i betyder det att något saknas under inställningar.

När du klickat på "Inställningar" visas inställningarna till vänster.

Titel: Visas enbart i artikellistor.

Slug: tillägget till din domän exempelvis /tjanster . Om du inte skriver något här väljs automatiskt texten från fältet "Titel".

Meta-titel: Brukar även kallas sidtitel ibland. Det här är den titel som sökmotorerna läser av för att förstå vad sidan handlar om.

Beskrivning av sidan: En kortare text som beskriver vad sidan handlar om. Visas i sökresultat eller när du exempelvis delar sidan på sociala medier.

Titel i meny: Det som visas i menyn (navigeringen) för hemsidan.

Välj bild: När man delar en sida på exempelvis sociala medier har ni säkert sett att en bild visas. Om ni inte är nöjd med den bilden utan vill ha en annan bild kan ni ladda upp det härifrån.

Status: Välj mellan publicerad (visas i menyn för hemsidan), dold (visas inte i menyn men är publicerad och kan länkas till på annat sätt), utkast (när du inte är klar med en sida och vill spara den för att jobba vidare senare).