Introduktion - redigera en mall

När du valt en mall för din hemsida och skapat ett konto så installeras en hemsida med exempelbilder och texter för att det skall bli lättare för dig att snabbt komma igång med din nya hemsida. 

(Kom ihåg att vi alltid finns där för att hjälpa dig om du kör fast och behöver hjälp. Vi kan också göra en startklar hemsida mot en startkostnad om du känner att det är svårt att skriva texter och välja bilder.)

Börja med att gå till www.moln8.se och logga in på Adminpanelen. Därifrån väljer du "Besök webbplats" uppe till höger.


När du valt "Besök webbplats" så visas startsidan på hemsidan. För att redigera en sida navigerar du till den sida du vill redigera och klickar sedan på symbolen med pennan på vänster sida (visas bara för dig som är inloggad på hemsidan).

När du valt redigera sida öppnas Moln8 publiceringssystem där du kan välja att redigera de olika modulerna som finns publicerade i mallen. Klicka bara på knappen "Redigera" så öppnas redigeringsläget till vänster på skärmen. Om du behöver hjälp med att hur du redigerar de olika modulerna se separat dokumentation.

När du redigerat klart på sidan kan du välja att förhandsgranska i olika skärmlägen (telefon, läsplatta eller vanlig skärm) och därefter "publicera" ändringarna.